Kategori arkiv: Gratangen skien

Naken forum rosa utflod ikke gravid

naken forum rosa utflod ikke gravid

Uke 6 og små blødninger - Mammanett (KK Mamma forum ) Innlegg om alt mellom himmel og jord som berører det å være gravid. Kom det litt også. Men det er ikke. Rosa utflod - - Nettstedet for deg som Side 2 - forum Gangen og brunlig/ rosa utflod siste. Den trygge siden om svangerskap fødsel gravid gravide uke til uke termin jordmor. Har hatt litt rosa utflod ved to tilfeller ( ikke. Har ikke særlige forhåpninger. Klem fra, eg prøver på nytt denne månaden igen. Vil liksom ikkje mase på mannen min ;-). Regner jo med at det er mensen som kommer men håpet er nå der likevel. Er det rart man blir forvirret. Har stikket, murret, kilt i underlivet i det siste og brystvortene er skikkelig såre.

Ikke mens: Naken forum rosa utflod ikke gravid

Noveller om sex nudiststrender i norge Har tatt to negative tester, så det er nok ikke noe, men har tenkt å vente i en uke eller to og så ta en til for å være 100 sikker. Har eggløsning i morgon (trur eg). Varm klem fra meg.
naken forum rosa utflod ikke gravid 277
Kvinne leter etter en mann for livet cd forfall datoer 624
Thai massage trondheim cuckold suzyQ, pCO'er, sA okt 04 sept 06, mA april 08 febr. Vet det ikke er noen som har noe fasitsvar her, men det er godt å få ut litt frustrasjon likevel. Tenker vi ses inne på "vil bli gravid"-forumet etterhert! Får se an i morgen. Jeg fikk en minimens på et døgn.-vet ikke akkurat hva jeg skal tro.
Jeg har det også sånn! IKM var iallfall idag, så det var ingen bombe at det kom rosa utflod. Hadde sex i går, kan det vera mulig å bli gravid, eller bør eg ha sex i dag og i morgon og? Trøttere enn ellers på ettermiddagen/kvelden. Forrige 1 2 template, neste, comment, comment, comment, comment, comment, comment, comment, comment, comment, comment, comment, comment, comment, comment. Spottet litt før i dag, men nå er det ikke noe. Jeg for at du er gravid. Det kan være veldig positivt med litt rosa utflod etter det lille jeg har forstått. Jeg fikk en minimens på et døgn.-vet ikke akkurat hva jeg skal tro. naken forum rosa utflod ikke gravid

0 svar på “Naken forum rosa utflod ikke gravid

Legg igjen et svar

E-postadressen din vil ikke offentliggjøres. Obligatoriske felt er merket *