Kategori arkiv: Gratangen skien

Norsk snapchat naken må ha det

norsk snapchat naken må ha det

I alderen 15 til 17 år er tallene enda høyere. Det var krenkende og det er ikke koselig i det hele tatt, sier Bjørnstad. Torsdag formiddag rundet tjenesten 1000 brukere, og ved ettermiddagen nærmet den seg over 2000 brukere. Vi har fått sånne bilder. For å lese resten av saken kan du benytte deg av et av tilbudene nedenfor: Les resten av saken, klikk her. Får du ikke tilgang til denne saken kan det hende du bør starte appen på nytt. Les mer i artiklene jeg legger ved under svaret. Informasjon: Som abonnent kan du være logget inn inntil 5 steder samtidig. Jente 13 år, spørsmål hei. Jeg er en jente som er 13år gammel. Jeg fekk tilbake bilde av penisen hans. Ntnu reagerer, og sier de forventer at ntnus logo og navn fjernes umiddelbart. Tilbake til spørsmål og svar, les artikler om nettvett.

Norsk snapchat naken må ha det - Nakenbilder

Det ville også vært trist om ntnu reagerte på vår bruk av navnet, og vi kan godt bytte navn hvis det er nødvendig. Dette spørsmålet og svaret er mer enn ett år gammelt. Sosiolog Berit Skog har gjennomført en spørreundersøkelse blant 1142 brukere av Snapchat i Norge. Og folk må gjerne fortsette med nakenbildene, så lenge det ikke blir for mye «dick pics». Svar, hei, det er lett å bli lurt til å gjøre ting som en angrer på i ettertid, som for eksempel sendte bilder av seg selv. Og han kjenner jo ikke meg; så jeg er redd for at han skal legge ut bildene! Jeg vet av ei jente som la ut et sånt bilde, og hun mistet mange venner og måtte skifte skole. Her har over 60 prosent mottatt intime bilder på snap, sier Skog til NRK. Men dette kan ikke gjøres med bruk av ntnus logo og navn, sier han. Undersøkelsen viser at svært unge både får og sender nakenbilder, eller intime snapper. Heller ikke da var ntnu begeistret. Jeg fekk en snap fra en gutt, som spurte meg om kløft bilde. Skog forteller at det i større byer finnes grupper som oppfordrer folk til å legge ut intime bilder på Snapchat. Ja Nei, jeg synes også du bør lese: Har du sett noe ulovlig eller blitt utsatt for noe ubehagelig på nettet? De unge opplever at dette er blitt så vanlig at de henger seg på trenden for å være in i et ungdomsmiljø, sier Berit Skog. Hva skal jeg gjøre? Er du ikke abonnent kan du få tilgang under. På spørsmål om tjenesten lagrer bildene som kommer inn vil kilden først ikke kommentere, men presiserer senere at ingenting blir lagret.

Livmortappen gravid norske: Norsk snapchat naken må ha det

I dag er det et stort kropps- og sexpress blant ungdom. Kontoen skal også ha blitt promotert på Facebook-sidene til en linjeforening, samt. Jeg kjenner ike gutten. Det er vanskelig å vite om personen faktisk sendte bilder av seg selv, eller av en annen gutt. Alle henvendelser blir behandlet konfidensielt. Igår spurte han meg om å få nakenbilde av hele meg. Du må ha et aktivt abonnement for å lese denne saken. Tips OSS: Vet du noe mer om ntnusnap?

0 svar på “Norsk snapchat naken må ha det

Legg igjen et svar

E-postadressen din vil ikke offentliggjøres. Obligatoriske felt er merket *