Kategori arkiv: Gratangen skien

Startsiden abc nyheter norske kåte damer

startsiden abc nyheter norske kåte damer

bombe-kampanje mot taktiske mål i Syria. "Drain the Swamp!" - Soros vil Borgerkrig. Merk kommentatorens siste ord. Mai 2017 "The Deep State" hater Demokrati Fra Vigrid sin synsvinkel ser det ut til at de stort sett jødiske finaansoligarkene og deres maktsystem knakk Trump allerede etter kort tid i Det Hvite Hus. Februar 2017 Historisk lærdom for dagens Europa Usual Suspects sto bak slaktingen. Nazi-statene vil Krig - Putin vil fred - og så får vi se hvem som vinner. Februar 2017 Trump har Rett: Sverige Fiasko Brennende biler lyser opp kveldsmørket i det flerkulturelle borgerkrigsherjede Sverige. Nazifeeden fra Nazistisk TrolleByrå (NTB) som gjør Resett til et nazipropagandamedium. April 2017 nazi-alliansen går for Verdensherredømme Når vi leser norsk nazimedia er det et gjennomgående mantra at nazi-alliansen må svare på at demokratiet vant på Krim og i Donbass-republikkene. Så enkelt kan det faktisk gjøres. Spennende uker foran oss. Smårasisme rettet mot enkeltpersoner og Damage Control for Jødesiden kan tyde på det. Trump druknet i Sumpen. I dette tilfellet hausser de til skyene en fullstendig ufarlig PK-figur, Lothepus, som passer godt inn feminiseringen av den norske mann. Til det trengs de Sinte Unge Hvite Menn.

Videos

Kate Beckinsale lookalike webcam!

Triana, iglesia, nude: Startsiden abc nyheter norske kåte damer

Nå griper Anglozionistene ved USA, England og flere mer aktivt inn og Putin sitt svar er genialt timet: Tiden er inne for fredsbevarende styrker fra. August 2017 Bildet: Krigskåt Jødesleiker og Zionist McCain John McCain er den jødisk/zionistiske maktelitens fremste Goyim i deres russofobiske hatkrig mot Russland. Forskjellen er enorm og kan kun oppfattes av oss som at Feige Ord helt bevisst lyver for å dekke over at fokuset er på Jødene, som seg hør og bør. Navnet er en oppkalling etter den russiske generalen, Matvei Platov, som utmerket seg som leder av Don-Kosakkene under forsvarskrigen mot Napoleon på begynnelsen av 1800-tallet. Oktober 2017 NAto-ZIonismens sanne ansikt nazi-Imperiet og dets nazi-Allianse fremstiller seg som verdens-frelseren for Demokrati og Folkenes rett til selvbestemmelse. Det er en del av nervekrigen for å mørne de Identitære russiske soldatene i Donbass-republikkene. Det gjør at Lurås går i vakumfellen gang på gang. Det som styrer nazi-systemet er Menneskefiendtlighet, Hat mot Demokrati og Frihet og et psykopatisk maktbehov. Denne gangen deregulerer han fanatiske kulturmarxisters tro på at vedtak styrer bedre enn markedsrettet prising og produksjon. Juni 2018 - Norge bidrar til Barnemord i Europa I 1925 ble.

Startsiden abc nyheter norske kåte damer - Triana nakenbilder homemade

Såstartet nazi-alliansen med to jøder i spissen, Jødinnen Albright, utenriksminister i JewA og nazi-alliansens jødiske general Clarke den varme krigen mot Russland den. Mai 2017 Det strategiske målet i Syria/Irak Kampene på det strategiske nivå i Syria dreier seg nå om tre forhold og det viktigste av dem er kontroll med grensen mellom Irak og Syria og da spesielt de to grense-overgangene på hovedveiene mello Bagdad-Damaskus ved. Det er derfor interessant å ta en titt på massemedia og hvem som står bak dette propagandauhyret og dets destruktive agenda. Mars 2017 nazi-alliansen presser Russland inn i hjørnet INF-avtalen som regulerer forbud mot landbaserte raketter eller utskytningsramper for slike med rekkevidde mellom 500.500. Vi som er Identitære er klare over at det er en Nordisk/ europeisk sivilisasjon som kun kan reddes om vi omfavner alle europeere og samordner og samarbeider innsatsene med de andre fylkingene i den moderne Identitære slagrekken. November 2016 Vi Vant! Vi i Vigrid kaller det forræderi. Støtt Vigrid eller bli slaktet som fortjent!, shithole country Ukraina. Noen enkel oppgave har dog Assad ikke i Idlib, for der står tyrkerne.

Startsiden abc nyheter norske kåte damer - Chat

Henry Ford - Skaperen av Massevelstand. Juni 2017 Norsktrente terrorstyrker angriper Syrias hær nazi-styrkene forbereder full krig i Syria Norske styrker er en del av nazi-Imperiets angrepsstyrker i Syria og nå går de nazitrente islamske terrorgruppene til direkte angrep på den syriske regjeringshæren. Her tar igjen Lurås på seg jobben som sektorblogger som angriper media for ikke å gi saken dekning. En gang for alle. Tvedt Vigrid Knus nazi-alliansen Meld deg til Kamp i Vigrid nazi-alliansen er Det Anglozionistiske Imperiets militære arm og nå fører dette menneskefiendtlige systemet en total asymmetrisk sivilisasjonskrig mot Den Nordiske Sivilisasjon representert ved Russland under ledelse av Vladimir Putin. Resultatene ga han ut i sin egen ukesavis "Dearborn Independent". Zapad2017 - Fase 2 er i gang. Ustiugov ikke bare vant, men gjorde det suverent også på en hovedslagmark i nazi-alliansens litt sexy svarte jenter sex chat med online totale asymmetriske hybridkrig mot Det Russiske Folk. I ca en måned har det rast et stort slag ved Ramouseh som i dag Assads frihetsstyrker avgjorde til sin fordel. I Norge, som i resten av nazi-Alliansen, er disse verdiene kastet på søppelhaugen og erstattet med kulturmarxistiske, antinordiske antiverdier med sikte på å oppløse europeisk sivilisasjon. Den russiske øverstkommanderende for Sovjetarmeen i Afghanistan gir et bilde av hva som er den virkelige sannheten. Forræderi er det uansett. Desember 2017 Offer for Kiev-nazienes folkemord Anna Tuv har en historie å fortelle som politikere i nazi-Alliansens medlemsland burde lytte til. Ukraina er en "Failed State" og holdes kun oppe av penger fra nazi-alliansens medlemsland. Vi ønsker dem Seier på det tyske frontavsnittet. Russlands Pivot to Asia-Pacific. Nå ankommer en amerikansk marinestyrke spesialtrent for angrep til Norge samtidig som nazi-proxyen Ukraina masserer tungt angrepsmateriell langs frontlinjen i Donbass. Jeg ser du bruker uttrykket "rasisme" i html'en til artikkelen og jeg er enig.

0 svar på “Startsiden abc nyheter norske kåte damer

Legg igjen et svar

E-postadressen din vil ikke offentliggjøres. Obligatoriske felt er merket *