Kategori arkiv: Gratangen skien

Videreutdanning i akuttsykepleie oppland

videreutdanning i akuttsykepleie oppland

disse vurderingene er å kontrollere at studenten oppfyller læringsutbyttet for emnet å drøfte hvilke muligheter og begrensninger studenten har møtt på praksisstedet å klargjøre styrke og svakheter og hvilke endringer som må gjøres for at studenten skal oppfylle emnets læringsutbytte når emnet vurderes. Videre skal akuttsykepleieren ha kunnskap og forståelse for aktuelle indremedisinske og kirurgiske tilstander hos pasienter i akuttmottak. Hensikten med denne samtalen er å ivareta kontinuitet og progresjon i studentens læring og utvikling. Vil bli spesialitet, baldursson er ikke udelt begeistret: Jeg er sånn passe fornøyd med dette kurset. Kravet om gradvis økende selvstendighet vises i læringsutbyttet gjennom uttrykkene «under veiledning «med noe veiledning» og «selvstendig». Teoretisk kunnskap Besvarelsen skal vise kunnskap både innenfor akuttsykepleierens selvstendige funksjon og delegerte funksjon (medisin). Akuttsykepleie, medisin, odontologi, helse- og sosialfag videre- og etterutdanning. Én uke med kliniske studier utgjør 1,5 studiepoeng. Progresjonen i studentens læring vises også gjennom forventninger om at studenten skal beherske stadig flere områder innenfor akuttsykepleien.

Videreutdanning i akuttsykepleie oppland - Videreutdanning i akuttsykepleie

Det må bare ikke klusse til arbeidet vårt for å få akuttsykepleie som en egen spesialitet. Læringsutbytte, en kandidat med fullført videreutdanning i akuttsykepleie har følgende totale læringsutbytte definert i kunnskap, ferdigheter og generell kompetanse: Kunnskap, kandidaten har avansert kunnskap innenfor akuttsykepleierens funksjons- og ansvarsområder har inngående kunnskap om akuttmedisinsk behandling av akutt og/eller kritisk syke og/eller skadde pasienter har kunnskap. Gjennom hele studiet anvendes studieformer som fremmer kunnskapsbasert praksis, ved at studenten integrerer forskningskunnskap, erfaringskunnskap og pasientkunnskap. Studenten skal etter hvert vise klar faglig fremgang, ta ansvar og i økende grad vise evne til å gjøre selvstendige analyser og vurderinger i utøvelsen av akuttsykepleie. Akuttsykepleieren skal også kunne bedømme akutte situasjoner selvstendig, man skal kunne prioritere og handle raskt og forsvarlig slik at akutt og/eller kritisk sykes livsviktige funksjoner opprettholdes eller gjenopprettes. Godkjenning av valgfrie kliniske studier forutsetter at studenten ikke står i fare for å få «ikke bestått» ved vurdering i kliniske studier og at alle eksamener forut for studiet er bestått. Akuttsykepleieren er kvalifisert til å ta et utvidet ansvar for kunnskapsbasert sykepleie til akutt og/eller kritisk syke og/eller skadde pasienter i sykehusenes akuttmottak.

Videreutdanning i akuttsykepleie oppland - Videreutdanning / spesialisering

Tsdating eskorte jenter trondheim 571
Videreutdanning i akuttsykepleie oppland 126
Thai massasje majorstuen nude thai women 551
Video sexi sexy video sexy sexy sexy 301
Sex anonnser norske damer bilder 375

Videreutdanning i akuttsykepleie oppland - Akuttsykepleier Utdanning, skoler

Videreutdanningen i akuttsykepleie foregår i Fredrikstad, på Høgskolen i Østfold. Akuttsykepleieren skal ha kunnskaper innen andre fagområder som ortopedi, nevrologi, psykiatri, gynekologi, pediatri og geriatri. Valgfrie kliniske studier Studenten har mulighet til selv å organisere totalt en til fem uker valgfrie kliniske studier i løpet av studiet. Fordypning Studenten skal utdype og drøfte ulike forhold som virker inn på problemstillingen, samt drøfte hvordan kunnskapen som er kommet frem, kan anvendes i klinikken. Medisinsk utvikling, etablerte pasientforløp og fokus på tidlig målrettet behandling, har ført til at mye av pasientbehandlingen starter i akuttmottaket. I løpet av de første to til tre ukene av et klinisk emne gjennomføres det en samtale mellom studenten, praksisveileder og faglærer. videreutdanning i akuttsykepleie oppland

0 svar på “Videreutdanning i akuttsykepleie oppland

Legg igjen et svar

E-postadressen din vil ikke offentliggjøres. Obligatoriske felt er merket *